Internationale dag van de Huisarts

19 mei 2023

De internationale huisartsenorganisatie WONCA heeft 19 mei uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Huisarts. Deze dag bestaat sinds 2010 en benadrukt de rol en bijdrage van huisartsen in de gezondheidszorg.

Iedere dag zetten ruim 9000 huisartsen zich in voor de kwaliteit van hun zorg aan de patiënt. In Nederland neemt de huisarts een unieke plaats in: letterlijk en figuurlijk dicht in de buurt van iedereen.

Sta even stil bij de onmisbare kracht van de huisartsen en boek een welverdiende ontspannende stoelmassage.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

dag van de huisarts

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Een stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Zoekt u masseurs om bij uw bedrijf stoelmassages te verzorgen? Of wilt u massages tijdens uw evenement aanbieden? U kunt kiezen uit stoelmassages van 15 tot 30 minuten. De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee, waaronder de ergonomische massagestoel. Verder regelen wij de logistieke organisatie van de massages voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassages en eventmassages. Daarnaast bieden wij Stay In Touch – SIT massage aan die kan worden gereserveerd bij aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over massages tijdens uw bedrijfsfeest? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

Oeps!

Er is een fout opgetreden. Kunt u bepaalde pagina’s niet meer vinden op de website? 

Mogelijke oorzaken

  • De pagina bestaat niet meer.
  • Een typefout bij het intikken van het adres.

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.

Stoelmassagedag Maureen Kessing 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 privacy verklaring
error: Content is protected !!