Massage op het werk
Voor soepele spieren

Is een ontspannende massage op het werk welkom? Wij verzorgen al ruim 15 jaar bedrijfsmassages op locatie. Kies voor kwaliteit en ervaring!

Hebt u last van verkrampte schouders of stijve nek? Of tintelende vingers of zeurende onderrug? 

Geef stress en klachten geen kans. Bel met Maureen om uw wensen te bespreken: 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33. 

Gelukkige werknemers maken bedrijven groot

Information for our international clients click here.

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Volgens TNO verzuimen zij 27% minder en zijn zij 18% productiever. Een stoelmassage op het werk zorgt ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. Gelukkige medewerkers zijn zelfverzekerder, creatiever en werken beter samen.

Tijdens een bedrijfsmassage van 20 – 30 minuten worden nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Werknemers blijven de hele dag fris en productief. Opdrachtgevers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze stoelmassages.

voordelen stoelmassage Bedrijfsmassage Maureen Kessing Foto impressie

Goede resultaten worden behaald met twee massages per maand, vaker mag natuurlijk altijd! Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld en wordt geïnformeerd naar eventuele blessures, klachten en medicijngebruik. 

Stoelmassage is een vitale secundaire arbeidsvoorwaarde. Neem het op als onderdeel van een Individueel Keuzebudget (IKB) of een Individueel Vitaliteitsbudget (IVB) of via een in Risico Inventarisatie en Evaluatie in uw ARBO-plan. Maak kennis met onze stoelmassage op het werk. 

Zijn medewerkers niet in de gelegenheid om op kantoor een massage in te plannen? U kunt medewerkers die thuiswerken als alternatief een Stay In Touch – SIT massage aanbieden. De massage kan worden gereserveerd bij één van de aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. Neem contact op voor meer info.

Nieuwe energie & werkplezier met massage op het werk

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Massage op het werk

Bring Back Balance

Bedrijfsmassage is een efficiënte pauze van 20 of 30 minuten. De perfecte tijd voor een powernap. Teamspirit gaat omhoog en stress daalt!

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

Stresspreventie

Vrolijk & Vitaal

Stoelmassage verbetert de zuurstof voorziening van de hersenen. Resultaat een betere focus! Door afname van stress verlaagt hoge bloeddruk. 

Massage op het werk stoelmassage op de werkplek werkregio dag van de arbeid

Gezondheidsbeleid

Ongekende Opkikker

Voordelen van massage op het werk zijn lage kosten, minimale tijdsinvestering en betere gezondheid. Voor ondernemers is het fiscaal interessant!

Maureen en haar teamleden zijn super…
Maureen en haar teamleden zijn super professioneel en flexibel qua planning. Ze beheersen de kneepjes van het vak en helpen je over te geven aan het moment. Prettig in de benadering communicatie en ontspanning in optima forma is verzekerd.
Nathaly
Dit moet je ervaren hebben!
De stoelmassages van Mareen zijn elke keer weer een feestje. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt. Het is heerlijk ontspannend, heerlijke muziek op de achtergrond, even alles om je heen vergeten. Ik kan alleen maar zeggen dit moet je een keer ervaren hebben!
Monique
Maureen is top!
Wat een fijne stoelmassage heeft Maureen me gegeven. Elke week zou fijn zijn :). Maureen weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor je helemaal tot rust komt. Heel erg fijn een absolute aanrader!
Willemien
Aanrader
Aanrader! Heerlijke stoelmassages van Maureen, denkt goed met je mee en wát een fijn mens is het ook. Het is dat bij mijn huidige werkgever al jaren dezelfde stoelmasseur komt.. anders wist ik het wel: gelijk Maureen bellen.
Tamara
Feestje op kantoor
De stoelmassage is iedere maand weer een feestje op kantoor!
Esther

Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het vitaliteitsbeleid van uw onderneming of op de wensen tijdens uw evenement. Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden en de voordelen van onze massages te bespreken.

Gewoon goed geregeld

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!