Onze werkwijze
Stoelmassage op locatie

Onze werkwijze is gericht op optimaal gemak. Wij beantwoorden al uw vragen en de logistieke organisatie van de stoelmassages regelen wij voor u.

Wij leveren maatwerk. De stoelmassage op locatie service wordt geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw onderneming.

Bel 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33 voor meer info.

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassage op locatie service wordt geheel afgestemd op het gezondheidsbeleid, het Individueel KeuzeBudget (IKB) of het Individueel VitaliteitsBudget (IVB) binnen uw organisatie. Wij beantwoorden al uw vragen over de kosten, de frequentie van de massages, het aantal masseurs en welke werktijden het beste kunnen worden gehanteerd.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Of het nu om regelmatige bedrijfsmassages gaat, een eenmalige opdracht of om stoelmassage bij een benefiet, bedrijfsfeest of congres, er wordt altijd een prijsvoorstel op maat gemaakt. De massages worden verzorgd conform de richtlijnen van de overheid. Onze werkregio is heel Nederland. 

teamdag stoelmassage reserveren friesland breda onze werkwijze chair massage corporate massage reserveren stoelmassage amsterdam contact bureau dag

Een stoelmassage duurt 20 of 30 minuten. Bij evenementen kunnen ook 15 minuten massages worden geboekt. De massagetijd is inclusief 5 minuten voor de mondelinge intake en het desinfecteren van de stoel.

Bij evenementen is de stoelmassage een heerlijk moment van ontspanning. Uit ervaring is gebleken dat bij regelmatige bedrijfsmassages spanningsklachten, RSI, klachten door de werkhouding en kortdurend ziekteverzuim afnemen.

Werkwijze bedrijfsmassage

Onze werkwijze wordt geheel afgestemd op de wensen binnen uw onderneming. Om fiscaal voordeel te kunnen krijgen wordt een aantal voorwaarden gesteld. Er zijn diverse budgettaire mogelijkheden:

  • Volledige betaling door werkgever.
  • Werknemer betaalt eigen bijdrage.
  • Werknemer betaalt alles zelf, eenvoudig online.

De informatie over en de logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Het massageschema wordt op maat gemaakt. U kunt kiezen voor een ‘papieren schema’ of u kunt gratis gebruik maken van onze online agenda om snel en eenvoudig een stoelmassage in te plannen. 

Het enige wat u hoeft te regelen is een geschikte werkruimte van minimaal 3x3m met ventilatie mogelijkheid en een gratis parkeerplaats voor de masseur.

Join ons team. Online agenda Veelgestelde vragen - FAQ fiscaal voordeel

De masseurs hebben een algemene opleiding op MBO+ of HBO niveau gevolgd. Zij werken volgens een privacy-, gezondheids- en hygiëneprotocol en met de masseur is een overeenkomst van opdracht conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) afgesloten.

Wilt u iets anders weten? Misschien staat het antwoord bij Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gewoon goed geregeld

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Friesland, Enschede, Den Bosch of Emmen? Of in Den Haag, Maastricht of Amsterdam? Wij komen op locatie in heel Nederland. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar.

Wilt u meerdere masseurs op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd inzetten? Geen probleem, de logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen. Wij kennen de kneepjes van het vak!

Gewoon goed geregeld

Interesse of vragen?

Neem contact op met Maureen voor informatie over een stoelmassage dag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere happening. 

Het stoelmassage programma laten wij naadloos aansluiten op de wensen van uw organisatie of op de mogelijkheden voor uw evenement. Bel, mail of vul het formulier in. Tot snel!

error: Content is protected !!