Sint Pannekoek dag

29 november 2023

Sint Pannekoek Dag is na Sinterklaas en Sint Maarten het grootste kindersmulfeest van het jaar. Tekenaar Jan Kruis heeft het voor ‘Opa Gerrit’ in de strip ‘Jan, Jans en de kinderen’ bedacht. Jan Kruis richtte in 2016 het Nationaal Comité Sint Pannekoek op.

In een aflevering uit 1986 wil Catootje geen ‘vieze boontjes’ eten. Ze heeft meer zin in pannenkoeken. Haar opa Gerrit neemt het voor haar op. Hij verzint dat het een oude Rotterdamse traditie is om op 29 november pannenkoeken te bakken en één ervan op je hoofd te leggen. Als vader Jan thuis komt, zit het hele gezin met een pannenkoek op het hoofd.

Sint Pannekoek Dag: Je legt een pannenkoek op het hoofd 😊 en zegt: ‘Wij wensen u een vrolijke en gezegende Sint Pannekoek!’

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

Sint Pannekoek dag

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘Gift of Care’ erg populair en gauw volgeboekt tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Een stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Zoekt u masseurs om bij uw bedrijf stoelmassages te verzorgen? Of wilt u massages tijdens uw evenement aanbieden? U kunt kiezen uit stoelmassages van 15 tot 30 minuten. De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee, waaronder de ergonomische massagestoel. Verder regelen wij de logistieke organisatie van de massages voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassages en eventmassages. Daarnaast bieden wij Stay In Touch – SIT massage aan die kan worden gereserveerd bij aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over massages tijdens uw bedrijfsfeest? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!