Stoelmassage Alkmaar - Fit en ontspannen

Stoelmassage Alkmaar voor Werkplezier & Vitaliteit. Een preventieve en ontspannende bedrijfsmassage op locatie is een werkgeluk moment dat twee in één heeft.

Iedereen wordt blij van een massage op het werk. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit, creativiteit en het terugdringen van het personeelsverloop.

Stoelmassage Alkmaar en omgeving

Information for our international clients click here.

Stresspreventie krijgt aandacht bij succesvolle bedrijven in Alkmaar en omstreken. Stoelmassage is een effectieve maatregel tegen ziekteverzuim. Het is belangrijk om in een omgeving te werken waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is. Voor velen is een stoelmassage de kers op de taart!

Organisaties in Alkmaar en omgeving geven zorgvuldig invulling aan hun gezondheidsbeleid. Stoelmassage is een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor meer werkplezier, vitaliteit en werkgeluk. Een heerlijke ontspannende massage op het werk wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

chair massage fiscaal voordeel massage onderzoek wat gebeurt er eigenlijk tijdens een massage?

Een stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. De masseur neemt alle werkbenodigdheden mee, waaronder de ergonomische massagestoel.

Gemak dient de mens. De massage wordt over de kleding heen gegeven en wij organiseren de logistieke organisatie van de stoelmassages voor u. Het enige wat u hoeft te regelen is een werkruimte van 3x3m en een gratis parkeerplaats. 

Tijdens een werkplezierdag of bedrijfsfeest is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. De stoelmassages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.

bedrijfsmassage alkmaar eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage Alkmaar brengt een rustmoment tijdens bijeenkomsten in hotels en is een waardevolle toevoeging als blikvanger bij De Bazaar Beverwijk, de Kaasmarkt Alkmaar, bij evenementen in Den Helder, bij bedrijfsfeesten op het strand in Egmond of Bergen aan Zee en aan het IJsselmeer in Hoorn of Enkhuizen.

Al jaren zorgen de stoelmassage Alkmaar masseurs frequent voor de nodige ontspanning, ook tijdens de Dag van de Jeugdprofessional, de Week Ontdek de Zorg, de Dag tegen Rugpijn en tijdens andere bijzondere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Alkmaar bij uw organisaties, tijdens uw evenement of een vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, tweewekelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage alkmaar nationale sportweek

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Alkmaar en omstreken is een massage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Alkmaar reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een  bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf in het centrum van Alkmaar of Heerhugowaard gevestigd, bij het strand in Egmond, Bergen of Wijk aan Zee, op een bedrijventerrein in Den Helder of Hoorn of hebt u een onderneming in Beverwijk, Heiloo of Enkhuizen?

Wij komen overal. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!