Stoelmassage Amsterdam - Heerlijke powernap

Een stoelmassage op locatie bij bedrijven in Amsterdam en omstreken. Een bedrijfsmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden. Nek, schouders, rug en armen worden over de kleding heen gemasseerd.

Onze massage op locatie service is ook beschikbaar voor evenementen in de regio Amsterdam. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Amsterdam en omgeving

Information for our international clients click here.

In Amsterdam zijn onze stoelmassages erg geliefd. Enthousiaste en gekwalificeerde masseurs verzorgen in de regio al geruime tijd bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven massages op het werk en stoelmassage tijdens evenementen. Een heerlijke ontspannende massage wordt altijd gewaardeerd.

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Onze bedrijfsmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Blije medewerkers zijn zelfverzekerder, creatiever en werken beter samen. Daarnaast is er sprake van minder en korter ziekteverzuim. Lees meer over de positieve invloed van massage.

voordelen bedrijfsmassage stoelmassage haarlem

Stoelmassage Amsterdam zorgt op het werk ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. De stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden.

Onze massage service kan op iedere locatie worden gegeven, want een ruimte van 3x3m is al voldoende. De masseurs zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven en evenementen in Amsterdam en omstreken. 

Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden gegeven.

bedrijfsmassage amsterdam eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het werkt als een magneet bij beurzen en congressen in de RAI Amsterdam, bij universiteiten of Hoge School, bij events in de Kalverstraat of P.C. Hoofstraat, op het strand in Bloemendaal of bij bedrijfsfeesten en sportevents. Bezoekers kunnen even heerlijk ontspannen. 

Jaarlijks zorgen onze stoelmassage Amsterdam masseurs voor de nodige ontspanning tijdens de Week van de Werkstress, de Dag van de Verpleging, de Internationale RSI Dag en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over massages in Amsterdam bij uw organisatie, tijdens uw event of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

Wereld radio dag

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Amsterdam en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Amsterdam reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een  bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf in de Amsterdamse Zuidas gevestigd, bij de Port of Amsterdam of Amsterdam-Noord, Diemen, Aalsmeer, Badhoevedorp, Hoofddorp, Schiphol, Bloemendaal of op het Media Park Hilversum?

Wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!