Stoelmassage Delft - Fit en ontspannen

Stoelmassage Delft voor Werkplezier & Vitaliteit. Een preventieve en ontspannende bedrijfsmassage op locatie is een werkgeluk moment dat twee in één heeft.

Iedereen wordt blij van een massage op het werk. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit, creativiteit en het terugdringen van het personeelsverloop.

Stoelmassage Delft en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Delft en omgeving zijn erg populair. Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing massages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land.

Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Stoelmassage is gemakkelijk omdat het over de kleding heen wordt gegeven. De massage duurt 20 of 30 minuten en is dé powernap. Een ontspanningsmoment tijdens een drukke dag wordt door medewerkers zeer gewaardeerd. 

Stoelmassage Den Haag Chairmassage

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in Delft en omstreken beschikbaar. 

Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of event kunnen betekenen. Wij helpen graag om waardevol personeel gezond en vitaal te houden. Lees de positieve invloed van massage.

Om een stoelmassage te kunnen geven, is een ruimte van 3x3m al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Delft eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Delft masseurs komen ook langs tijdens de Week van het Werkgeluk, de Week van de Werkstress, de Dag van de Houding, de Dag van de Doktersassistent of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Delft bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

ede hengelo maureen kessing stoelmassage op locatie

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Delft en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Delft reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Delft of Zoetermeer gevestigd, op een bedrijventerrein in Hoek van Holland of in het Westland of hebt u een bedrijf in Maassluis, Pijnacker-Nootdorp, Den Hoorn of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!