Stoelmassage Den Haag - Lekker ontspannen

De stoelmassage op locatie service in Den Haag en omgeving is beschikbaar voor bedrijven en bij events. Ontspannen tijdens een stoelmassagedag op het werk. Nek, rug en schouders worden soepel gemasseerd. 

Investeer in werkplezier en blije medewerkers. Onze werkwijze wordt afgestemd op het vitaliteitsbeleid binnen uw onderneming of op de wensen tijdens uw evenement. Bel voor meer informatie.

Stoelmassage Den Haag en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Den Haag en omgeving zijn erg populair. Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing massages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land.

Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Stoelmassage is gemakkelijk omdat het over de kleding heen wordt gegeven. De massage duurt 20 of 30 minuten en is dé powernap. Een ontspanningsmoment tijdens een drukke dag wordt door medewerkers zeer gewaardeerd. 

Stoelmassage Den Haag Chairmassage

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in Den Haag en omstreken beschikbaar. 

Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of event kunnen betekenen. Wij helpen graag om waardevol personeel gezond en vitaal te houden. Lees de positieve invloed van massage.

Om een stoelmassage te kunnen geven, is een ruimte van 3x3m al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

Bedrijfsmassage DEN HAAG eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte publiekstrekker bij events in World Forum The Hague, bij overheidsinstellingen, bij de Broodfabriek in Rijswijk, de Westfield Mall in Leidschendam, bij bedrijfsfeesten en sportevents op het strand in Kijkduin of Scheveningen. Gewoon even heerlijk ontspannen.

De masseurs in Den Haag en omstreken worden ingehuurd tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, Secretaressedag, de Dag van de Leraar, de Week van de Werkstress en bij andere gelegenheden of bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Den Haag bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Alles is goed. Bel met Maureen 070 73 70 261 om mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Den Haag onderwijsweek

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Den Haag en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. 

stoelmassage DEN HAAG reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een  bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Den Haag, op het strand in Scheveningen of Noordwijk, in Rijswijk, Leiden, Westland, Delft, Zoetermeer, Gouda of in een andere plaats?

Wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!