Stoelmassage Flevoland - De extra bonus

Kies voor kwaliteit en ervaring voor stoelmassage op locatie bij bedrijven en tijdens evenementen in Flevoland. Wij werken met enthousiaste masseurs die het masseren in hun vingers hebben. 

Onze werkprocedure volgt een protocol zodat uw privacy, gezondheid en hygiëne worden gewaarborgd. Feel Fit & Work Well. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Flevoland

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Flevoland en omgeving zijn erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in de regio. Gemotiveerde en blije medewerkers maken bedrijven groot. Een massage duurt 20 of 30 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. 

Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Massage op het werk biedt veel voordeel. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u.  

Zuid Holland regio Rotterdam stoelmassage Middelburg

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor uzelf. Een massage is de ideale powernap, terwijl nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Ontdek de positieve invloed van onze stoelmassage bij uw bedrijf of tijdens uw evenement. Wij helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden. De  stoelmassages in Flevoland kunnen overal worden gegeven.

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage flevoland eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte publiekstrekker bij evenementen in Flevoland. Even een heerlijk ontspanningsmoment. De stoelmassage Flevoland masseurs worden frequent voor de nodige ontspanning ingehuurd, ook tijdens de Dag van het Werkplezier in de Zorg, de Dag van de Arbeid, tijdens Kerst & Oudjaar bedrijfsfeesten en bij nog veel meer gelegenheden of bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Flevoland bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

Massage op het werk. Stoelmassage rotterdam

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Flevoland is een massage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage FLEVOLAND reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een  bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in Flevoland gevestigd? Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar.

Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

Oeps!

Er is een fout opgetreden. Kunt u bepaalde pagina’s niet meer vinden op de website? 

Mogelijke oorzaken

  • De pagina bestaat niet meer.
  • Een typefout bij het intikken van het adres.

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.

Stoelmassagedag Maureen Kessing 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 privacy verklaring
error: Content is protected !!