Stoelmassage Friesland - Vitaliteit op het werk

De stoelmassage Friesland is een heerlijke mix van oosterse en westerse massagegrepen om een ontspannende en preventieve stoelmassage op de werkplek of tijdens evenementen te geven.

Spanning in rug, schouders of nek door het vele zitten? Is een korte massagepauze tijdens een drukke dag welkom? Wij verzorgen stoelmassage op locatie in heel Friesland.

Stoelmassage Friesland

Information for our international clients click here.

Sinds de oprichting in 2006 verzorgt Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land.

Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in Friesland beschikbaar. De stoelmasseurs komen naar u toe en nemen alle werkbenodigdheden mee. Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of event kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder om medewerkers gezond en vitaal te houden.

teamdag stoelmassage reserveren friesland breda onze werkwijze chair massage corporate massage reserveren stoelmassage amsterdam contact bureau dag

De masseurs in Friesland en omgeving helpen mee aan het creëren van een vitaal en gezond werkklimaat. Een stoelmassage is een interessant thema voor in het ARBO-plan, in het vitaliteitsbeleid of voor het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB).

Een bedrijfsmassage zorgt voor ontspanning. Een heerlijke stoelmassage wordt door medewerkers als een powernap zeker gewaardeerd. 

Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om de massage te geven. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Friesland Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte publiekstrekker tijdens bijeenkomsten in WestCord WTC, bij feesten aan het Makkumer strand, in de haven van Harlingen of bij de Hoge School, bij de Elfstedentocht, bij ondernemingen in Leeuwarden, Dokkum en Franeker en tijdens bedrijfsfeesten en sportevents. 

De masseurs in Friesland worden naast het geven van bedrijfsmassages ook ingehuurd tijdens de Internationale dag van het Onderwijs, de Week van de HSP, de Internationale Zelfzorg Dag, de Dag van de BHV en bij andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over massages in Friesland bij uw onderneming, tijdens uw bedrijfsevent of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

friesland wat is stoelmassage amsterdam werkregio dag van de thuiswerker

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Friesland is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Friesland reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf in Friesland gevestigd? Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!