Stoelmassage Heerhugowaard - Populair

Ontdek de voordelen van stoelmassage Heerhugowaard. De masseurs zorgen voor een toename van werkplezier en vitaliteit op de werkvloer en voor een ontspannend moment tijdens evenementen.

Personeel is het grootste kapitaal van een onderneming. Een preventieve en ontspannende stoelmassage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit.

Stoelmassage Heerhugowaard en omgeving

Information for our international clients click here.

Stoelmassage op locatie is laagdrempelig en ideaal voor op de werkplek en tijdens evenementen. Tijdens de massage wordt de kleding aangehouden. Een bedrijfsmassage duurt 20 tot 30 minuten. De ideale powernap om heerlijk te ontspannen zonder dat werkzaamheden lang stil blijven liggen.

Een bedrijfsmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. De massages op het werk worden door professionele masseurs verzorgd. Wij regelen kosteloos de logistieke organisatie voor u.

Apeldoorn wat is stoelmassage en bedrijfsmassage

Werkt u bij een klein kantoor of u wilt dat wij stoelmassages tijdens een groot evenement verzorgen? Geen probleem. Wilt u meerdere masseurs op verschillende locaties en over verschillende weken inplannen? Ook geen probleem. Wij zorgen dat alles naadloos aansluit op uw wensen.

Zijn medewerkers niet in de gelegenheid om op kantoor een massage in te plannen? U kunt werknemers die thuiswerken Stay In Touch – SIT massage als alternatief aanbieden. De massage wordt gegeven bij één van de aangesloten massagepraktijken in heel Nederland.

Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage op locatie te geven. Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden gegeven.

bedrijfsmassage heerhugowaard eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Heerhugowaard masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Dag van de Verpleging, de dag van de ondernemer of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Heerhugowaard bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Heerhugowaard en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage heerhugowaard reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Heerhugowaard of Alkmaar gevestigd, op een bedrijventerrein in Heiloo of  Schagen of hebt u een bedrijf in Bergen of Egmond aan Zee, De Rijp, Akersloot of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!