Stoelmassage Middelburg - De extra bonus

Kies voor kwaliteit en ervaring voor stoelmassage op locatie bij bedrijven en tijdens evenementen in Middelburg en omgeving. Wij werken met enthousiaste masseurs die het masseren in hun vingers hebben. 

Onze werkprocedure volgt een protocol zodat uw privacy, gezondheid en hygiëne worden gewaarborgd. Feel Fit & Work Well. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Middelburg en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Middelburg en omgeving zijn erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in regio Zeeland. Gemotiveerde en blije medewerkers maken bedrijven groot. Een massage duurt 20 of 30 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. 

Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Massage op het werk biedt veel voordeel. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u.  

Zuid Holland regio Rotterdam stoelmassage Middelburg

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor uzelf. Een massage is de ideale powernap, terwijl nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Ontdek de positieve invloed van onze stoelmassage bij uw bedrijf of tijdens uw evenement. Wij helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden. De  stoelmassages in Middelburg en omgeving kunnen overal worden gegeven.

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage Middelburg eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Middelburg masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Dag van de Functioneel Beheerder, de Nationale Vitaliteitsweek of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Middelburg bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage middelburg zwolle en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Middelburg en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Middelburg reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Middelburg of Goes gevestigd, op een bedrijventerrein in Vlissingen of Terneuzen of hebt u een bedrijf in Zoutelande, Westkapelle, Oost-Souburg, Yerseke of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!