Stoelmassage Tilburg - Heerlijke massagedag

Stoelmassage Tilburg is een preventieve en effectieve massage van 20 of 30 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar. 

Onze massage zorgt voor een toename van werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. De massage bestaat uit diverse technieken en wordt per persoon op maat aangepast. 

Stoelmassage Tilburg en omgeving

Information for our international clients click here.

De stoelmassages bij bedrijven en evenementen in Tilburg en omgeving zijn erg in trek. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door organisaties en medewerkers zeer gewaardeerd. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen.  

Een bedrijfsmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de organisatie van de massages voor u. 

wat is stoelmassage werkregio stoelmassage

Stoelmassage op het werk in Tilburg zorgt ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en hun werkhouding. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden.

Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Wij helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden. Lees meer over het voordeel van stoelmassages op locatie. 

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage Tilburg eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Tilburg masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Nationale Vitaliteitsweek, Wereld NGO Dag of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Tilburg bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, tweewekelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage tilburg rotterdam

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Tilburg en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Tilburg reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Tilburg of Den Bosch gevestigd, op een bedrijventerrein in Oosterhout of Breda of hebt u een bedrijf in Gilze, Hilvarenbeek, Bavel, Goirle, Oisterwijk, Roosendaal of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!