Massage op locatie
Heerlijk ontspannend

Stoelmassages op locatie bij bedrijven of evenementen is altijd een succes. Iedereen geniet ervan.

Een stoelmassage duurt 20 of 30 minuten, de ideale tijd om tot rust te komen. De massage is over de kleding heen en kan overal worden gegeven.

Bel 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33 om uw wensen te bespreken. Onze werkregio is heel Nederland.

Stoelmassages op locatie - de leukste werkdag

Information for our international clients click here.

Stoelmassage brengt onmiddellijk ontspanning én geeft een vitaal gevoel! Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en benen komen aan bod. De stoelmassage is samengesteld uit verschillende heerlijke en doeltreffende massage technieken en de massage wordt altijd per persoon aangepast.

Het is bewezen dat een massage veel meer doet dan alleen stressreductie. Massage maakt gezonder, energieker, veerkrachtiger en bewuster! Het is een energie boost voor het personeel en staat voor welzijn, productiviteit en werkplezier. Lees wat een massage nog meer doet.

Join ons team. Wij verzorgen overal in Nederland stoelmassages op locatie community manager Wereld NGO Dag dag van de arbeid week van de werkstress

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Volgens TNO verzuimen zij 27% minder en zijn zij 18% productiever. Stoelmassages zijn een vitale secundaire arbeidsvoorwaarde. Neem het op als onderdeel van een Individueel Keuzebudget (IKB) of een Individueel Vitaliteitsbudget (IVB).

Of het nu om eenmalige, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bedrijfsmassages gaat of om stoelmassages bij een benefiet, hackathon, feest of congres, op de werkplek of op het strand, van onze stoelmassage op locatie service wordt iedereen altijd enthousiast!

Wij helpen graag bij de invulling van uw programma tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, Dag van de Leraar, Week van het Werkgeluk, Dag van de Verpleging, Week van de Werkstress of tijdens een andere werkplezier dag. Bel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Iedereen geniet van stoelmassages

voordelen Werkregio Bedrijfsmassage op locatie in heel Nederland stoelmassage pilot

Massage bij bedrijven

Ontspannen Ondernemen

U ontvangt een passend massage schema of de massages kunt u via het online reserveringssysteem snel en eenvoudig inplannen. 

Massage op het werk stoelmassage op de werkplek werkregio dag van de arbeid

Massage op locatie

Benefiet Bonus

Voor het geven van stoelmassages is niet veel ruimte nodig. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement. 

Wereld radio dag

Massage bij events

Extra Energie

Wilt u op meerdere locaties massages inplannen en de masseurs indoor of outdoor inzetten? Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.

Maureen en haar enthousiaste team zijn zeer waardevol
Maureen en haar enthousiaste team zijn echt waardevol in ons Fit & Vitaal aanbod op onze vestiging (300 pers). De dagen dat we stoelmassage aanbieden zitten stampvol. Maureen is ook zeer prettig om mee samen te werken. Ze is pro-actief en zoekt altijd naar een oplossing. Fit & Vitaal consulent UWV Haaglanden
Marlies
Genieten
Het is genieten om met een stoelmassage te ontspannen tijdens de werkdag. En Maureen verstaat haar vak en doet dit vol passie en dat merk en voel je! Echt een aanrader voor iedereen!
Silvia
Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs.
Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs. De stoelmassage is een zeer ontspannende ervaring. Niet alleen door de goede techniek maar ook de fijne persoonlijkheden die je vertrouwen en rust geven.
Rogier
Neem plaats op de stoel van Maureen!
Nadat Maureen je onder handen heeft genomen, voel je je altijd een stukje lichter. Een stoelmassage van Maureen voelt goed en heel vertrouwd. En niet te vergeten, zeer deskundig.
Diana
Heerlijk even ontspannen!
Bij ons moet je er snel bij zijn als er weer stoelmassage is - en dat is niet voor niets! Een kwartier heerlijke ontspanning gewoon op het werk. Superfijn!
Chantal

Wilt u meer informatie over een stoelmassage dag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassage, massage tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

error: Content is protected !!