Vitaliteit
Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit en ergonomie tips voor een goede en gezonde balans tussen werk en privé. Ergonomisch op de stoel en lekker in je vel zitten.

Met plezier je werk doen en energiek blijven. Een positieve instelling voor de dagelijkse topprestaties. 

Ontspannen werken en de meest belaste spieren soepel houden. Download gratis Sharing & Caring E-books.  

Vitaliteit en Ergonomie tips

Het nieuwe hybride werken. Een afwisseling van thuiswerken en naar kantoor gaan. Om ontspannen te werken en om de meest belaste spieren soepel te houden, heeft Maureen praktische onderwerpen gebundeld. Alle vitaliteit en ergonomie E-books zijn gratis en direct te downloaden. Become master of your own minutes. 

Rek- & Strek oefeningen

2022 Stoelmassage dagen

Ergonomie & Apple 

Gezondheid

Ergonomie & Windows

Ontspanning

Vitaliteit

Lifestyle

Celzouten

2021 Stoelmassage dagen

Super stoelmassage
Zeer fijne stoelmassage! Heerlijk om zo af en toe te ontspannen op bijv. de werkplek en alle spieren (nek, schouders, rug, armen, pols) even lekker los te laten maken.
Thomas
Zoek je een stoelmassage, dan moet je bij stoelmassage op locatie zijn!
Ik heb meerdere jaren de stoelmassages mogen ervaren en elke keer was het weer een heerlijk relax moment! Maureen en haar team zijn zeer bekwaam, weten hoe ze specifieke aandachtspunten kunnen verhelpen en ook erg betrokken bij jou als persoon. Ik kan ze daarom van harte aanbevelen!
Bart
Zeer fijne stoelmassage's
Zeer fijne stoelmassage's. Geeft je rust en een relaxe gevoel, tevens is de sfeer aangenaam! Aanrader
Christopher
Stoelmassage is een verwennerij
Stoelmassage is een verwennerij en helemaal van Maureen van Stoelmassage op Locatie! Wij werken al jaren prettig met elkaar samen naar 100% tevredenheid, ook namens mijn collega's. Maureen en haar team staan garant voor ontspanning en een fijne werkonderbreking waarna je weer opgeladen bent.
Peter
Maureen verricht wonderen in 15 min
Bij mijn vorige werkgever kwam Maureen een keer in de twee weken en we keken er allemaal altijd erg naar uit. Even een kwartier niks dan genieten! Heerlijk! Ik mis haar magic hands (en haar als persoon)! Aanrader!
Martine

Live Well & Work Well
Sharing is Caring

Een stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Zoekt u masseurs om bij uw bedrijf stoelmassages te verzorgen? Of wilt u massages tijdens uw evenement aanbieden? Neem contact met ons op. De masseurs nemen alle benodigdheden mee, waaronder de ergonomische massagestoel. Verder regelen wij de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassages en eventmassages. Daarnaast bieden wij voor thuiswerkende medewerkers Stay In Touch – SIT massages aan die kunnen worden gereserveerd bij aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken. 

error: Content is protected !!