Vitaliteit & Werkplezier
Geef een 'Gift of Care'

Vitaliteit & werkplezier op de werkvloer. Stoelmassage is een effectief middel om medewerkers vitaal te houden. Massage op het werk geeft energie en ontspanning.

De stoelmassages worden ingezet als ‘Gift of Care’ tijdens een vitaliteitsdag, de week van de werkstress, een gezondheidsweek of voor een andere gelegenheid.

Onze werkregio is heel Nederland.

Vitaliteit & Werkplezier dagen 2023

Massages op locatie zijn als ‘Gift of Care’ erg populair en gauw volgeboekt tijdens verschillende Vitaliteit & Werkplezier dagen. Denk aan de Gezondheidsweek, Secretaressedag, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Hebt u interesse in een stoelmassage ‘Gift of Care’ dag op het werk of tijdens een evenement? Wij komen op locatie in heel Nederland. Wilt u op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd meerdere masseurs inzetten? Geen probleem. De logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen.

Stoelmassage Leeuwarden Drenthe Vitaliteit & Werkplezier

Door jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. Het stoelmassage programma laten wij naadloos aansluiten op de wensen van uw organisatie. Wij staan garant dat de stoelmassagedag soepel zal verlopen. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt Maureen bereiken op 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33.

Kalender Vitaliteit - Werkplezier - feestdagen

'Too often we underestimate the power of a touch, a smile,
a kind word, a listening ear, an honest compliment, or the smallest
act of caring, all of which have the potential to turn a life around.'

Leo Buscaglia

error: Content is protected !!