Stoelmassage op locatie | Chairmassage stoelmassage pilot

Stoelmassage pilot

Delen
Delen
Is een powernap tijdens een drukke werkdag welkom? Lees onze stoelmassage onderzoeksresultaten.

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Probeer een stoelmassage pilot en ontdekt de voordelen. Iedereen vindt een massage op het werk de perfecte powernap. Stoelmassage zorgt voor ontspanning en verlaagt zowel fysieke als mentale klachten. Bijzonder aan onze massage is de combinatie van oosterse en westerse technieken waardoor medewerkers snel ontspannen.

Bedrijfsmassage op locatie in heel Nederland stoelmassage pilot
Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Onderzoeksresultaten Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Pitjit Tjampoer® stoelmassage pilot

Pitjit Tjampoer® stoelmassage is een fusion van massage methoden uit de Westerse triggerpoint, de Indonesische pitjit, de Chinese tuina, de Indiase ayurveda, de Thaise nuad bo rarn en de Japanse shiatsu.

In het kader van gezondheidsmanagement is in 2012 gedurende 18 weken bij …. in Zwolle een onderzoek gehouden om de effecten van Pitjit Tjampoer stoelmassage meetbaar te kunnen maken. Tijdens het onderzoek heeft het bedrijf 1 keer per maand de stoelmassages betaald en hebben de werknemers de tweede stoelmassage zelf bekostigd. In totaal zijn 225 stoelmassages onder 25 deelnemers (=100%) uitgevoerd.

De deelnemers hebben bij aanvang van het onderzoek in totaal 45 klachten (=100%). De klachten hebben te maken met pijn in hoofd/nek/schouder/rug, rsi, concentratieproblemen, spanningsklachten, vermoeidheid, benen en anders. De resultaten geven aan dat Pitjit Tjampoer stoelmassages hebben meegewerkt aan de vermindering van klachten.

Maureen Kessing onderzoeksrapport Pitjit Tjampoer stoelmassage pilot 2012

Ten tijde van het onderzoek zijn bij 14 deelnemers fysiek en/of psychisch boven normaal belastende omstandigheden geweest die niet werk gerelateerd waren in casu verbouwing, zwangerschap, ernstige ziekte, studie/examen, verhuizing, scheiding, overlijden.

Conclusie:

Tweewekelijks Pitjit Tjampoer stoelmassage gericht op de werkgerelateerde spieren van nek, schouders, rug, armen en handen is een doeltreffende maatregel voor het significant verminderen van spanningsklachten en van klachten aan het bewegingsapparaat.

Maureen Kessing onderzoeksrapport Pitjit Tjampoer stoelmassage pilot 2012

Voorts is gebleken dat de respondenten na een Pitjit Tjampoer® stoelmassage een toename van een algeheel gevoel van ontspanning en een afname van spannings- en pijnklachten ervaren, een beter humeur hebben en minder werkdruk waarnemen.

Maureen Kessing onderzoeksrapport Pitjit Tjampoer stoelmassage pilot 2012

Gezondheid, vitaliteit en werkplezier! Wil je weten hoe onze werkwijze is? Lees meer op: https://maureen.buzzware.nl/veel-gestelde-vragen/

Wil je het rapport met de onderzoeksresultaten ontvangen? Vraag het aan via: https://maureen.buzzware.nl/contact/

Deel het artikel met jouw netwerk.

Delen
Delen

Veel bekeken artikelen

error: Content is protected !!